Radio: No
Radio:
km Set radius for geolocation
Buscar

Aquest Nadal, demostrarem que som de Castelldefels!

Aquest Nadal, demostrarem que som de Castelldefels!

Són temps complicats. Molt i molt complicats per a tothom, especialment per qui ha patit la pèrdua d’un familiar, una amistat o un ésser estimat. Però després de la versió tràgica de la pandèmia, en l’àmbit econòmic els sectors de la restauració, l’hostaleria i el comerç local, el teu comerç més proper, som els gran afectats.  

Aquest Nadal, compta amb el teu comerç!

No tenim cap dubte que aquest Nadal serà un Bon Nadal. Perquè sempre ho ha estat i sempre ho serà. I perquè res ni ningú no ens treurà el desig de somriure. I sabem a més que la ciutadania de Castelldefels ens farà costat i tornarà a preferir el seu comerç de sempre per les compres nadalenques. 

Perquè el comerç de Castelldefels és un comerç de qualitat, amb una oferta molt atractiva en gairebé tots els sectors. Perquè som família, perque compartim ciutat, compartim vida. 

Regals de Nadal, i des de casa teva!

Si sou empresaris d’aquesta ciutat, segur que com tots i totes esteu pensant en els regals de Nadal per a aquells col·laboradors, clients i proveïdors que us fan costat i que hores d’ara comparteixen el neguit amb vosaltres, però també la determinació per continuar endavant, per practicar la reisilència optimista de qui sap mirar al futur.

I si sou empresaris de Castelldefels, segur que practicareu el patriotisme de la proximitat i cercareu al vostre entorn més proper primer. Perquè no només trobareu allò especial que esteu buscant, és que a més transmetran un missatge d’aquells que no s’obliden mai.

Comptem amb vosaltres! Des del Gremi de Comerç de Castelldefels estem segurs de que aquest serà un Bon Nadal per Castelldefels.

Comentarios 0

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con