Radio: No
Radio:
km Set radius for geolocation
Buscar

Sí, aquí activem Castelldefels: la campanya per incentivar les compres al comerç local

Sí, aquí activem Castelldefels: la campanya per incentivar les compres al comerç local

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament activa la campanya «Sí. aquí activem Castelldefels» que posarà a disposició de la ciutadania major d’edat fins a 25.000 vals de compra per valor de 20€ per ser bescanviat entre l’1 de novembre i el 15 de desembre de 2021 a través d’una app que estarà disponible a partir de l’1 de novembre.

Si és del vostre interès, que ho és, ja us podeu registrar aquí a la campanya com a primer pas imprescindible abans de l’1 de desembre. La campanya es va presentar ahir en el marc d’una trobada oberta celebrada al Teatre Plaza.

Es tracta d’una moneda virtual que serà vàlida per abonar el 50% màxim del tiquet de compra (fins a 20€), als establiments comercials, de serveis, de restauració i d’hostaleria de la ciutat que prèviament s’hagin adherit a la campanya i hagin sol·licitat la subvenció.

Quins requisits són necessaris per participar-hi?

  • Tenir local comercial o de serveis  físic a Castelldefels.
  • Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries.
  • Estar donat d’alta amb un dels IAE que consta a la convocatòria de les subvencions al preu per a consum local de Castelldefels, per a l’any 2021.

Com tramito la meva subvenció i l’adhesió a la campanya?

Com pagaran els meus clients?

Des de l’1 de novembre i fins al 15 de desembre, els teus clients, prèvia alta a l’app,  s’hauran d’identificar en el moment del pagament amb els seu DNI o el seu telèfon.

El comerç, des del vostre accés a l’aplicació, podràs verificar només amb aquesta dada si tenen crèdit disponible a l’app.

Amb el val virtual de 20€ es podrà abonar el 50% (màxim) del tiquet total de compra. És vàlid per gastar a diferents establiments i sense import mínim de compra total, sempre amb el màxim de 20€. Es distribuirà 1 val per llar a majors d’edat exclusivament.

Comentarios 0

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con